Projecten


07-07-2016 De verbouwing van het De Wit Oils-pand op Texel

Bij verduurzamen van een bedrijfspand komt veel kijken. Zoals aanvragen van een Stimulering Duurzame Energie-subsidie (SDE+). Veel bedrijven schakelen InnoFundNL. Waarom? Vanwege de technische kennis over energie besparen en de ervaring met subsidieaanvragen.

 

Joost de Wit van De Wit Oils, een Texels bedrijf dat wereldwijd essentiële oliën verhandelt, staat aan de vooravond van een verbouwing. Wens: optimaal gebruik maken van duurzame energie. Hij schakelt InnoFundNL in voor een advies over subsidies. Esther Krijnen van InnoFundNL brengt met De Wit Oils en een architect de mogelijkheden in kaart en behoedt voor technische keuzes die de aanvraag negatief kunnen beïnvloeden.

 

SDE+ subsidie dankzij aanpak InnoFundNL

 

De Wit Oils krijgt krijgt mede dankzij de aanpak van dit Landelijk opererende bedrijf met Texelse roots, een SDE+-subsidie. Kort erna doorloopt Esther een soortgelijk traject met bedrijven in Zeist en Friesland. Daar weet zij - door een adviesgesprek voorafgaand aan de verbouwing - aanspraak te maken op meer subsidies, waaronder een bijdrage voor een warmtepomp en beter isolatiemateriaal. “De terugverdientijd van ingrijpende, grote verbouwingen is soms 10 tot 20 jaar. Het belang van een perfect verzorgde, goed getimede subsidieaanvraag en het bekijken van alle subsidiemogelijkheden is heel groot.”
De laatste projecten

01-03-2017 | Zonne-energie voor alle Texelaars
07-07-2016 | De Kikkertstraat is een wandeling waard geworden
07-07-2016 | Garnalen koelen en koken. Maar dan duurzamer.
07-07-2016 | De verbouwing van het De Wit Oils-pand op Texel
07-07-2016 | Een drijvende zonneweide op Texel
01-07-2014 | Minder bijvangst in de visnetten
01-07-2014 | Ommezwaai in de kokkelvisserij
01-07-2014 | Garnalen en makreel
01-07-2014 | Revolutionair Laserscannen
01-07-2014 | Fiscaal voordeel met energie besparen

Volg ons

InnoFundNL op Google+ InnoFundNL op Linkedin InnoFundNL op Twitter


Projecten

Nieuws & blog

Alle Texelaars krijgen energie van de zon Tien dingen die u moet weten de mogelijkheid om alle burgers en bedrijven op het eiland te laten meeprofiteren zonne-energie op Texel.

12-03-2017 Lees verder
Waarom Texel moet ontwikkelen om uniek te blijven We weten het allemaal zeker: Texel moet bijzonder blijven. De frisse blik van de landschapsarchitecten achter Planet Texel heeft ons geleerd dat je dan dus juist moet blijven ontwikkelen.

01-08-2014 Lees verder

Wat klanten zeggen

“We zijn hartstikke tevreden en hopen dat Esther dat met ons is.” Garnalenvisser Jan Simon de Haan: "De administratie rondom subsidieaanvragen is een tijdrovend proces. Esther van InnoFundNL neemt ons dit werk uit handen. Zij heeft waardevolle contacten bij de overheid."...

Lees verder
‘De Kikkerstraat is een wandeling waard geworden.’ Wil Homan is voorzitter van de stichting Waterrijke Perspectieven, die De Cocksdorpse centrumstraat Kikkertstraat aantrekkelijker maakt. “Esther Krijnen van InnoFundNL was voor de fondsenwerving een onmisbare schakel.”...

Lees verder