Contact


Wilt u geslaagd innoveren? Zoekt u naar subsidiemogelijkheden? Wilt u zelf de regie houden, maar wel worden ontzorgd? Dan is het zinvol om met subsidiespecialisten en projectmanagers van InnoFundNL om tafel te gaan. 

InnoFundNL heeft twee bezoekadressen geeft u bij het maken van een afspraak vooraf uw voorkeuren aan? We kijken uit naar een eventuele kennismaking.

Schansweg 29
1792 CP  Oudeschild (Texel)
 
en

Slotlaan 240 II
3701 GV  ZEIST


Telefoon: 06 553 318 81 (Esther Krijnen)  of  06 101 855 37 (Robin Konijn)
E-mail: info@innofundnl.nl

Volg ons

InnoFundNL op Google+ InnoFundNL op Linkedin InnoFundNL op Twitter


Contact

Nieuws & blog

Alle Texelaars krijgen energie van de zon Tien dingen die u moet weten de mogelijkheid om alle burgers en bedrijven op het eiland te laten meeprofiteren zonne-energie op Texel.

12-03-2017 Lees verder
Waarom Texel moet ontwikkelen om uniek te blijven We weten het allemaal zeker: Texel moet bijzonder blijven. De frisse blik van de landschapsarchitecten achter Planet Texel heeft ons geleerd dat je dan dus juist moet blijven ontwikkelen.

01-08-2014 Lees verder

Wat klanten zeggen

“We zijn hartstikke tevreden en hopen dat Esther dat met ons is.” Garnalenvisser Jan Simon de Haan: "De administratie rondom subsidieaanvragen is een tijdrovend proces. Esther van InnoFundNL neemt ons dit werk uit handen. Zij heeft waardevolle contacten bij de overheid."...

Lees verder
‘De Kikkerstraat is een wandeling waard geworden.’ Wil Homan is voorzitter van de stichting Waterrijke Perspectieven, die De Cocksdorpse centrumstraat Kikkertstraat aantrekkelijker maakt. “Esther Krijnen van InnoFundNL was voor de fondsenwerving een onmisbare schakel.”...

Lees verder